Ihr Pension anmelden

Ben je de eigenaar of eigenaresse van een eigen bed en breakfast in Amsterdam en wil je graag meer promotie voor jouw unieke plek? Dan is BBWelcome2Amsterdam de perfecte plek om jouw bed en breakfast extra aandacht te geven. Voor een bedrag van €150 komt de bed & breakfast op de website te staan met een aantrekkelijke vormgeving, zoekmachine geoptimaliseerde vermelding en de mogelijkheid om de teksten aan te passen.

Voordeel BBW2A

Een plekje op BBW2A heeft diverse voordelen. Ten eerste is dit hét startpunt voor de vele binnen- en buitenlandse toeristen die graag Amsterdam willen bezoeken. De bezoekers kunnen eenvoudig filteren op de verschillende stadsdelen van Amsterdam, waardoor ze zelf kunnen ontdekken welk deel van Amsterdam het best bij hen past. Door het grote bereik van BBW2A, wordt de doelgroep die jij graag wilt bereiken ook gemakkelijk bereikt via onze website. Wij zijn gespecialiseerd in één gebied van Nederland, waardoor de doelgroep ook heel specifiek is. De bezoekers op onze website zijn specifiek op zoek naar een bed & breakfast in Amsterdam en er is dus een grote kans dat jouw bed en breakfast precies is waar zij naar op zoek zijn.

Daarnaast werkt BBW2A samen met zoekmachine marketing specialisten. Wij zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van de website en daarbij ook de pagina’s van alle bed & breakfasts. Hierdoor wordt jouw locatie nog beter gevonden binnen zoekmachines en worden ze nog beter gepresenteerd.

Naast het Nederlands, wordt deze website ook in het Engels aangeboden. Hierdoor spreken we niet alleen de binnenlandse toeristen aan, maar ook de buitenlandse toeristen. Het bereik is daardoor enorm.

Wat tevens een voordeel is van BBW2A is dat wij één pakket aanbieden. Wij willen dat elk bed & breakfast de kans krijgt om zich online te profileren. Wij lichten daarom steeds een andere locatie uit, op willekeurige volgorde. Dit kan op de website, maar ook op onze social media kanalen. Je betaalt hier niks extra’s voor en uiteindelijk komt elke aangemelde bed & breakfast aan bod!

Aanmelden op BBW2A

Wil jij ook op BBW2A voor €150 per jaar? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen of om de bed & breakfast direct te plaatsen.